Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Je vidět, že tyto starší ženy vůbec nepřemýšlí o tom, že by mohly být někdy babičkami.Jestliže 35 - 40ti letá žena bude v těchto letech maminkou, její dcera to bude mít také tak, tak myslíte, že 70 - 80ti letá žena bude mít náladu na malá vnoučata?Vždyť je ani neuzvedne aby je pochovala, to za 1. a za 2. nebude mít tolik elánu aby je hlídala, popř. s nimi vyvíjela nějakou aktivitu (zahrát si míčové hry..i když, oni, ty děti, asi už nebudou ani umět si s míčem hrát..).

A kdyby náhodou tyto maminky měli více než jedno dítě, a jejich děti také, uhlídala by takto stará babička 4- 5 vnoučat?

Ty časy se už nevrátí kdy jsme jako 40 - 50 letí hlídali o prázdninách 4 - 6 vnoučat (která 80ti letá babička by to zvládla?).

1 2
možnosti
JZ

Tak asi to, co se bude dít, pokud žena bude někdy babičkou, není úplně až tak důležité...

3 0
možnosti
Foto

to si jen myslíte. Mít malé děti o které se musíte starat a současně mámu a tátu o které se už musíte starat, to je fakt náročné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 604x
Lékař gynekolog a specialista na reprodukční medicínu na klinice Europe IVF. Tomuto oboru se věnuji prakticky celý svůj profesní život a snažím se vysvětlovat, že moderní medicína umí svým způsobem zázraky, ale některé zákonitosti přírody prostě obejít nedokáže.

Seznam rubrik